Histori Suksesi

Marlind Tufa 25 vjec eshte nje nga rastet e suksesit. Ai u regjistrua ne Zyrat e Punesimit si punekerkues i papune per kursin Sherbim Automjetesh. Fale bashkepunimit te DRFPP Nr.4 me subjektin privat ” LOG IN Albania ” u mundesua punesimi i tij ne pozicionin Mirembajtes i Automjeteve. Faleminderit Marlind qe na zgjodhe dhe te urojme suksese te metejshme…..